diumenge, 7 de juny del 2020

LA BOSSA D'ANAR A COMPRAR, PERSONALITZADA


MIREU QUINES BOSSES MÉS ORIGINALS I DIVERTIDES S'HAN FET ELS VOSTRES COMPANYS!


El Gael i la seva bossa de l'arc de Sant MartíAquesta és la bossa de l'Elna, 

 


La Clàudia Pinyol us ensenya també la seva bossa, és xulíssima!El Josep Maria està molt content amb la seva nova bossa, felicitats!

Aqui teniu la bossa del Marti, molt bonica si senyor !El Gerard Avila ha utilitzat tota mena d'aliments per decorar la seva bossa, felicitats!El Iosua ha fet decorat la seva bossa d'una manera molt original

 

Aquesta és la bossa d'anar a compar del Jofre, no us sembla molt bonica?La bossa de l'Oriol també és d'allò més original i bonica!I aquesta és la de la Yakiri! Una bossa plena de colors, preciosa!


Aqui teniu la bossa de la Mar, molt bonica i elegant !


El Jordi Villaden us presenta dues propostes , no sabria quina triar !El Gabriel Garcia ha fet una obra d'art ! Mireu, mireu !


L'Abril ha decorat amb molt de gust la seva bossa de la compra !La Miriam ha decorat la seva bossa amb les seves inicials. Molt bonica!
El Jan Madrazo ha fet aquesta bossa tan divertida. Es xula oi?L'Ian us ensenya que ben preparat va al supermercat!!!Aquí teniu la bossa del Gabriel Ajhuacho, plena de fruites i verdures! Molt bonica Gabriel!


L'Alex ha decorat la seva bossa preciosa i l'ha dedicat a totes les nenes i nens de la classe dels "Nanos"Mireu quina bossa tan ben decorada... l'ha fet l'Èric, és xulíssima!Aquesta bossa tan rebonica l'ha decorada la Martina, molt original!La bossa de l'Ona és tan dolça com ella... Deliciosa!Aquesta bossa tan preciosa l'ha fet el Víctor! Felicitats Víctor!El Ianis ha utilitzat pasta i llegums. Molt bé !L'Alejandro Hernández ha fet la seva bossa amb tota mena de pasta i llegums. El Jan ens proposa que esbrinem de quin personatge es tracta...  Jordi Moyano amb la seva bossa ens recorda la importància del RECICLATGE!!!Aquesta és la bossa d'anar a comprar de l'Aaron! 
Un costat de cada manera, no sabria dir-te quin m'agrada més!

 

Aquí tenim a l'Alba mostrant-nos la bossa que ha fet ella mateixa. És xulíssima!

 

La bossa de l'Elia és preciosa també!Mireu el Marc amb la seva súper creació! Ha fet una bossa plena de colors i molt, molt bonica!El Markel també ens mostra la seva bossa d'anar a comprar personalitzada. És xulíssima!

 

El Pol ens ensenya tot orgullós la seva bossa feta amb pintures, molt bonica!L'Enol ha retallat força i molt bé, felicitats!


La Lucia ha fet una bossa súper "fashion "


L'Aran ha fet la seva bossa plena de fruites, felicitats!!!


L'Álex Pérez vol compartir amb vosaltres la seva bossa reciclada!!!


L'Estel també us ensenya la seva bossa!Mireu la bossa de l'Alejandro, és xulíssima!

MOLTES GRÀCIES A TOTES I TOTS ELS PARTICIPANTS DEL REPTE D'AQUESTA SETMANA! HO HEU FET MOLT BÉ!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada